Projekt

Vi produktutvecklar och testar produkter tillsammans med våra kunder. Vi eftersträvar alltid att ge våra kunder optimal ljusupplevelse med den senaste tekniken.

Lightab levererar arkitektonisk belysning till Urbanescape takterass

Coxi
Från takterassen Urbanescape ser man Stockholms allra vackraste stadsvy.

Visionen av att skapa sammanhängande takparker, tillgängliga för allmänheten innefattar 1200 kvadratmeter terass med streetfood, tre barer samt aktiviteter som yoga, music och utegym.

Den vackra grönskan på taket har Urbangreen skapat med innovativa planteringsboxar, vertikala växtytor och moduler med växtväggar.

Lightabs arkitektoniska belysning med stolparmatur designad av Alexander Lervik samt blomsterlådor och växtväggar där vi har dolt Doba vinkelbara armatur med unik lins för belysning som framhäver växternas unika egenskaper. Doba armatur med sitt linjära riktade ljusflöde skapar snygga effekter på ytan man vill belysa.

JASON LED PRO dold belysning får Urbangreens hållbarhetsmoduler I trä att sväva och ger adekvat ledgångsljus samt ger takterassen dess unika identitet.

JASON LED PRO dold belysning får Urbangreens hållbarhetsmoduler I trä att sväva och ger adekvat ledgångsljus samt ger takterassen dess unika identitet.g

Urbanescape

Lelena smarta ljuspaneler hos Blästerteknik i Gislaved

blasterteknik1
Prisbelönta ECO och PRO paneler återger färger och material realistiskt och skapar en behaglig miljö. Med olika styrenheter är det smidigt att få till den ljusvariation som hjälper vår biologiska klocka, såväl i arbete som vila. Kadam armatur upp- och nedåtljus på vägg för ljus och dekoration.

Produkter

Lelena 600×600 panel

Lelena 300×1200 upp- och nedåtljus

Kadam vägg

blasterteknik2

blasterteknik3

Artificiellt ljus och Hälsa, Lightabs CTA paneler i Eyra projekt

Articificiellt_ljus

Lightabs SMART LED takpanel har en justerbar färgtemperatur från 3 000 K till 6 000 K. En ljuspanel som kan anpassa ljusvariation till individens aktivitetsvariation. Tillsammans med styrenhet har denna panel testats på patienter med Eyra fysio och Professor i Eco design, Reine Karlsson samt ljusdesigner, Tove Karlsson under fyra veckor.

Resultat:
Utvärderingen av installationen på Eyra visar att det nu går att ta nytta av behovsanpassad ljusvariation som ett förstärkande verktyg för att göra yogaövningarna ännu mer uppskattade. Enligt information från patienterna sov flera bättre och de flesta kände sig piggare efter ljusterapi- och yoga passen.

Installation av bildhimmel i Elkedjans konferensrum, Anderstorp

projekt_elkedjans_konferensrum-
Elektriker säger:

”Det är den första fotopanelen jag installerar och det gick väldigt enkelt & smidigt”
Fredrik Stenström, Gnosjö Elektroarmatur

Installation ELON butik

ELON_butik_2

Lightabs LED list i JM studio

JM_studio

JM AB har installerat Gladio ledstripe i sin visnings studio.

Mycket bra arbetsljus och mysbelysning i en och samma produkt. Smidig att installera med ”klick i” system efter att behörig installatör har utfört sitt arbete.

JM-Bygg / Jason-LED

JM-bygg

JASON-LED är ett flexibelt och anpassningsbart system för tillfällig arbetsbelysning.

Med hjälp av olika längder och förinstallerade seriekopplingar, kan man utöka eller minska längder och anpassa ljuset för ändamål. LED belysning för Byggarbetsplatser korridorer, trappor, ställningar och hiss schakt.

Provmontage hiss schakt Tallkronan, 2015-08-30

Provmontage Dalénum, ställning, korridor och trapphus, 2016

Em möbler i Borås

em borasLIGHTAB LANSERAR PRISBELÖNTA ECO PANELER!

Ultratunna, miljövänliga paneler med jämn allmänbelysning bidrar till en bättre arbetsmiljö, samt återger färger och material realistiskt. Enkla att installera då drivdon, seriekoppling och EU plug ingår.

EM i Borås byter till prisbelönta ECO paneler

 

En helt ny ljusupplevelse med jämnt och bra arbetsljus utan kontraster, säger butikschef Carl Anderbjuv, EM i Borås, efter nyinstallation av Lightab samt EEL Tekniks nya tunna ECO paneler. – Vi har fått mycket positiv respons från våra kunder som anser att ljuset återger färgerna i textilerna och möblerna på ett naturtroget sätt. Vi är mycket nöjda med vår nya belysning.

Gunnars bageri

 

Det anrika konditoriet Gunnars i Ulricehamn renoverar och byter till Lightabs ECO paneler.